Mia Blogt

Mia blogt over jonge vrouwen na borstkanker
Hallo, Ik ben Mia

Mia is een fictieve figuur die symbool staat voor alle jonge vrouwen na borstkanker. Hoewel zij niet ieders verhaal vertelt, zullen haar verhalen wel herkenbaar zijn voor velen.  Ze was 38 toen ze behandeld werd voor borstkanker. Haar traject duurde al met al vijf jaar zonder de zeven jaar hormoontherapie. Haar verhaal is een grote inspiratiebron voor Beter na Borstkanker. In Mia Blogt neemt zij je mee door haar leven. 

Mia Blogt over haar herstel na borstkanker

“Toen ik na de laatste bestraling het ziekenhuis uitliep, voelde ik niets, helemaal niets. Ik had verwacht dat er opluchting, blijdschap en een ‘jippie-joechei’ stemming zou zijn. Dat er een fanfare bij de deur zou staan om me uit te zwaaien. Maar nee, niets van dat alles. Er was een grote leegte. Of toch, ik was compleet gesloopt en voelde me als een volgepompt en leeggezogen prop papier dat zich weer moest ontpoppen. Ik wilde (weg)lopen om nooit meer te stoppen. Naar het einde van de wereld en terug. Dus ik ben gaan lopen. Eerst tot de brievenbus, daarna naar de bakker, toen een rondje over de dijk en uiteindelijk naar waar mijn benen me brachten. Kriskras door het land. Kis-kras door de wereld. Dat luchtte op. Ik werd fitter en het lukte me om mijn hoofd een beetje op te ruimen. Maar daarmee ontstond ook de verwarring.”

Hallo, Ik ben er weer

Yoga rules! Toch?

 

ikbenerweer@beternaborstkanker.comstuur een email naar beter na borstkanker

+31 6 52326979