Personal Journey

Betern na Borstkanker nazorg voor jonge vrouwen na borstkanker
Mia (35) “Ik help andere vrouwen met mijn verhaal”

De Personal Journey geeft inzicht 

Wij hebben een unieke tool ontwikkeld: De Personal Journey. Deze eigentijdse methode helpt om bij je diepste gevoelens te komen. Wat is er gebeurd, waar loop je tegen aan en hoe ga je verder? Tijdens speciale bijeenkomsten ga je aan de slag met gerenommeerde coaches die opgeleid zijn om jou beter te begrijpen. Je ontmoet andere jonge vrouwen in dezelfde situatie die tegen dezelfde issues aanlopen. Contact en ervaring uitwisselen kan, maar hoeft uiteraard niet.

Personal Journey On Tour 2017

Heb je behoefte aan een ochtend, middag of avond met een goed gesprek en een blijvend inzicht? Stap dan binnen bij een personal Journey bijeenkomst bij jou in de buurt.  De Personal Journey gaat namelijk op tournee. In 2017 organiseren wij diverse bijeenkomsten en reizen we door het land. Wil je een Personal Journey bijeenkomst bijwonen? Hou de agenda in de gaten voor een bijkomst bij jou in de buurt.

Reis door jouw verhaal en ga anders het gesprek aan

Je maakt een reis langs jouw borstkanker-traject en onderzoekt jouw pijn, verlangen en wensen. De tool is een een beproefde methode om het gesprek aan te gaan met jezelf, je partner, je dierbaren en je collega’s. Uiteindelijk zal het je lukken om de draad weer op te pakken en borstkanker een plek te geven. De Personal Journey is een unieke methode ontworpen in co-creatie met vrouwen die behandeld zijn voor borstkanker.

De Peronal Journey geeft inzicht na borstkanker
De Peronal Journey voor helderheid en blijvend inzicht.

Een Personal Journey Inplaats van Bloemen

Heeft jouw vriendin, zus, dochter of collega te maken gehad met borstkanker en wil je haar graag helpen? biedt haar een personal Journey aan. Als je zo’n ingewikkeld traject achter de rug hebt, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Het is te veel en te ingewikkeld. We zien dat juist de directe omgeving graag wil helpen, maar geen idee hebben hoe ze dat het beste kunnen doen. Je kunt de personal Journey cadeau geven. Eventueel doen jullie de journey samen, dat brengt verdiepen en inzicht en jullie ontdekken van elkaar waar jullie staan. En geloof ons. Als je met zo’n pittige situatie geconfronteerd wordt, krijg je bloemen te over. Een persoonlijk programma kan een positiever effect hebben.

Gerichte nazorg in 5 modules

Het Bnb nazorgprogramma bestaat uit vijf modulen. Je kunt bepalen welke modules aansluiten bij jouw behoeften en wensen. De modules zijn los van elkaar te volgen en als geheel pakket te boeken. Je werkt aan:

  • 1 – omgaan met angst
  • 2 – borstkanker en je relatie(s)
  • 3 – beweging en energie
  • 4 – weer aan het werk
  • 5 – kun je accepteren dat je ziek bent geweest?

Duur per module: een ochtend + middag
Samenstelling: het off-line herstel programma wordt gegeven in een groep van 10 personen.
Kosten: €55 per module of €200 voor het gehele programma
Data:

Of toch nazorg op maat?

Herstellen na borstanker is een ingewikkeld proces. Wil je liever een programma op maat? Bekijk dan ons reïntegratietraject. De samenstelling en kosten voor dit programma zijn in overleg.

Zelf een bijeenkomt organiseren?

Ken jij vrouwen die een duwtje in de rug nodig hebben en wil je een Personal Journey organiseren? Wij komen graag jouw kant op. Neem dan contact met ons op over hoe en wat.
Duur 2,5 uur, kosten: €35,- per persoon

 

 

personal journey van beter na borstkanker
De Personal Journey in het Lloyd Hotel

Privé consult

Wil je samen onderzoeken wat borstkanker voor jou en je dierbaren heeft betekend en zo het gesprek openen om samen verder te komen? De Personal Journey helpt het gesprek op gang. Met jezelf, je partner, dierbaren en collega’s. Je kunt de Personal Journey onder persoonlijke begeleiding in een privé-setting doen. Op locatie, thuis of op het werk. De Personal Journey helpt je verder en opent deuren die gesloten lijken.
Duur: 2,5 uur, kosten €175,-. per consult inclusief werkboekje.

Wat is jouw verhaal?

Samen komen we verder! Beter na borstkanker is een co-creatie. We hebben heel veel vrouwen gesproken en veel kennis en inzichten uitgewisseld. Met elkaar ontwerpen een volledig programma. Daarom zijn wij altijd op zoek naar vrouwen die met ons mee willen denken en doen. We horen graag jullie verhaal.

 ikbenerweer@beternaborstkanker.comstuur een email naar beter na borstkanker

+31 6 52326979